top of page
gold.jpg

12 Weeks to WOW

Mooie resultaten. Gepersonaliseerde zorg.

12 Weeks to WOW

Dit is een unieke peeling kuur van Medik8. De kuur bestaat uit 6 peeling behandelingen in 12 weken om jou de mooiste huid te geven met een WOW effect.

 

Een kuur kan voor diverse huidcondities ingezet worden namelijk:

Huidveroudering

Grove huidstructuur

Pigmentatie

Acne

Pigment door acne

Doffe huid

WAAR GAAT HET ALLEMAAL OM?

Kortom: persoonlijke training voor je huid. Op dezelfde manier dat je regelmatig een sportschool bezoekt, helpen wij jou om een Beautiful Skin for Life te bereiken door een op maat gemaakt huidverbeteringsroutine speciaal voor jou.

Het combineren van 6 professionele Medik8-peelings op maat voor jouw huiddoelstellingen, plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft jou een WOW-resultaat in slechts 12 weken!

Hoe werkt de kuur?

Tijdens een eerste intake wordt bepaald of jouw huid geschikt is voor een kuur. Indien dit het geval is starten we met de voorbereiding thuis. Je gaat starten met de CSA producten van Medik8. Deze producten staan voor Vitamine C, Physical Sunscreen en Vitamine A. Deze combinatie is onmisbaar als we gaan voor huidverbetering en zorgt voor een voorbereiding op de peelingkuur.

 

2 weken later gaan we starten met de eerste peeling. De kuur bestaat uit 6 behandelingen totaal, met een pauze van 2 weken tussen elke peeling. Het is een intensieve kuur, maar dan heb je in een kortere tijd het maximale resultaat behaald.

Na de kuur

Afhankelijk van het gewenste doel, en het resultaat wat behaald is, gaan we samen bespreken hoe we dit resultaat kunnen behouden. Het maximale resultaat behaal je om na de kuur elke 5-12 weken een mono peel te ondergaan. Dit houdt in dat het een enkele peeling is, en geen peeling in kuurverband. Maar uiteraard is dit ook afhankelijk per persoon, het is echt een behandeling op maat.

Het wordt wel geadviseerd om de huid te blijven onderhouden, is namelijk je doel om huidveroudering tegen te gaan, dan is dit niet klaar aan het einde van een kuur. Aangezien je elke dag ouder wordt en wordt blootgesteld aan nieuwe invloeden. Een behandeling zet helaas de tijd niet stil, maar kan het zeker vertragen.

Prijs 

De kuurprijs is € 725,- inclusief een gratis MEDIK8 POST-TREATMENT KIT. Ondersteunt het herstel van de huid na een professionele behandeling of een chemische peeling. De producten kalmeren de huid en zorgen voor een stralende teint. Deze set bevat: 

ღ Calmwise Soothing Cleanser 40ml (travel size)

ღ Hydr8 B5 10ml (travel size)

ღ Ultimate Recovery Intense 15ml (travel size)

ღ Physical Sunscreen 15ml (travel size)

Je begint de reis naar een jeugdige toekomst met The Essential CSA Kit, deze kost eenmalig € 112,50.  Met de Daily Radiance Vitamin C ™ (SPF 30), Night Ritual Vitamin A™ en Surface Radiance Cleanse™ heeft het alles wat je nodig hebt voor een gezonde, stralende teint.

bottom of page