top of page
gold.jpg

Waxen bovenlichaam

Er zijn Brazilian redenen om te waxen

Lycon waxbehandelingen

Waxen onder- en / of bovenarmen vanaf € 20,- 

Als de dikke truien met lange mouwen uitgaan, worden ze zichtbaar. Donkere armharen op een lichte huid. Of ‘s-zomers zie je ze opeens: lichte haren op je gebruinde huid. Je hebt al eens je benen gewaxt. Maar armen waxen?! Is dat gebruikelijk? YES IT IS!

Waxen oksels € 20,-

Ben je het scheren zat en heb je een hekel aan stoppeltjes onder je oksels?  Laat je oksels waxen! Een waxbehandeling geeft een glad en schoon resultaat. Je oksels zijn nog nooit zo zacht geweest.

Waxen schouders € 20,-

Dit gebied is niet alleen moeilijk te bereiken om zelf te ontharen - het kan snel en gemakkelijk worden gewaxt, zodat niets een hygiënisch lichaamsgevoel in de weg staat. Het waxen van de schouders wordt op de voet gevolgd in zijn populariteit door het harsen van de intieme zone. 

Waxen (onder) rug en borst vanaf € 15,-

Haar op de rug is misschien wel de meest ongewenste lichaamsbeharing. Veel mannen of (vrouwen) willen er dan ook van af. Zelf je rug ontharen is echter een behoorlijke uitdaging, aangezien het een lastig gebied is om te bereiken. Schakel Nicole’s Beauty Bar in en geniet van een strakke rug en borst. 

Handen € 10,-

Het is voor de meesten van ons vervelend als er overtollig haar op je handen zit. Vooral omdat de handen zichtbaar zijn. Na deze waxbehandeling zijn je handen weer mooi glad en schoon.

bottom of page