top of page
gold.jpg

Wax gezicht 

Er zijn Brazilian redenen om te waxen

Skincare Model_edited.jpg

Lycon waxbehandelingen

Waxen gelaat, wangen, bovenlip (excl. wenkrauwen)

Je gezicht is het onderdeel van je lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan jouw identiteit. Het verzorgen van je gezicht geeft je meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kunt uitstralen wie je wilt zijn. Het gezicht ontharen kan op diverse manieren waaronder epileren, scheren en waxen. Het epileren van je gezicht kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig heeft Nicole’s  Beauty Bar een oplossing voor deze ‘probleempjes’: laat je gezicht waxen!

Waxen en modelleren wenkbrauwen 

Vanaf het moment dat je bij ons in de stoel ligt, weet je dat je in goede handen bent. 
Let’s face it… strakke wenkbrauwen zijn hip, hot en happening! Nicole's tip: vul de behandeling aan met het verven van je werkbrauwen en/of wimpers.

Waxen bovenlip en/of kin

Voor veel vrouwen is dit een herkenbaar ‘probleem’: haartjes op de kin en bovenlip . Het ziet er ook wel uit als een donkere schaduw op de bovenlip, of beharing in de vorm van witte haartjes onder de neus en bij de mondhoeken. Vooral wanneer je huid wat bleker is en in het daglicht kunnen de haartjes opvallen. Het kan je onzeker maken, zeker als de haartjes stugger worden. Hoe los je dit op? Maak een afspraak bij Nicole’s Beauty Bar. 

Waxen neushaartjes

Haar groeit op plekken waar je liever niet wil dat het groeit, een van de grootste ergernissen is haargroei vanuit je neus. Het blijft lastig om je neus goed te kunnen ontharen, vaak wordt de tondeuse gepakt om die lastige haren in te korten. Toch lijkt het dat die haren steeds sneller groeien en weer zichtbaar zijn.

Met wax kun je de ongewenste haren definitief verwijderen, er groeien wel weer nieuwe, maar dat proces duurt langer en zo blijf je langer bevrijd van de haren die uit je neus steken.

bottom of page