top of page
gold.jpg

Waxen onderlichaam

Er zijn Brazilian redenen om te waxen

Skin Care_edited.jpg

Lycon waxbehandelingen

Waxen

Haren blijven zo’n 3-6 weken weg nadat ze zijn gewaxt. In de zomer groeien haren, net als nagels sneller dan in de winter. Het is belangrijk om te weten dat de haren niet allemaal tegelijk groeien. Een haar heeft 3 groeifases. Een groeifase, een rustfase en een fase waarbij het uitvalt en een nieuwe haartje eronder zit. Op het moment dat je waxt zal een deel van de haren in rust zijn, terwijl een ander deel aan het groeien is, maar nog zo klein is dat je het nog niet ziet. Wanneer je na een week weer haartjes ziet, zijn het niet de haren die geharst zijn, maar de haren die je eerst niet zag. Die zijn gaan groeien. Toch blijkt dat door het waxen het lijkt dat de groei van het haar ‘het lijkt op te geven’ doordat ze vaak en regelmatig worden verwijderd.

Voor alle waxbehandelingen geldt:

Niet doen de eerste 24 uur na het waxen;

een heet bad, hete douche of sauna nemen

in de zon of onder de zonnebank liggen

het zwembad of de zee ingaan

geparfumeerde producten gebruiken

Waxen bikinilijn € 24,-

Je bikinilijn is de overgang van de binnenkant van de lies naar de, door je bikinibroek of slip, bedekte huid. Dames laten de bikinilijn ontharen zodat er geen haartjes zichtbaar zijn langs het broekje van de bikini, slip of het badpak. Op deze manier sta je er verzorgd en fris bij. 

Full  Brazilian wax € 44,50

PINKINI Brazilian Wax & Care is een nieuwe luxueuze collectie. Absoluut het allerbeste voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax behandeling. Verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille-extracten om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen. De huid voelt na het waxen comfortabel en zacht aan, met een langdurig haarvrij resultaat. 

 

Het volledig ontharen van de schaamstreek door middel van wax ontstond in de jaren 90 in de kuststeden van Brazilië, waar de dames steeds kleinere bikini's gingen dragen. Het gebied buiten het bikinibroekje werd steeds kleiner en daarmee ontstond de waxing cultuur bij deze lichaamsstreek.

Als je eenmaal hebt ervaren hoe luxe en sexy het voelt om overal een zijdezachte huid te hebben, wil je nooit meer anders.

Waxen boven en/of onderbenen € 25,-

Het scheren van je benen is altijd een hele klus. Met name voor vrouwen of mannen die bijvoorbeeld graag wielrennen zijn de benen het liefst altijd haarvrij. Maar je blijft bezig, want die haren komen na het scheren snel en sterk terug! Daarom is het waxen van de benen een bijzonder goede methode voor ontharing. Onze wax behandeling is namelijk efficiënt, snel, én laat je huid veel mooier, egaler en gladder achter dan dat je met scheren kunt bereiken!

Waxen voeten € 10,-

Of je het hebt, hangt af van je genen, maar als je liever haarloze voeten hebt, kun je het eraf laten waxen.

bottom of page