top of page
image1 (1).jpeg

Even voorstellen...

Dit ben ik; Nicole Palmer. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. Ik word er zelf blij van als mensen zich na een behandeling helemaal ontspannen voelen en letterlijk ‘lekker in hun vel zitten’. Ik blijf mijzelf voortdurend bijscholen met seminars, workshops en studie. Zo ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op beauty-gebied.

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

In onze schoonheidssalon draait het om jou, jouw welzijn.

Met een uitgebreide kennis in huis over huid en huidverzorging. De producten die gebruikt worden zijn van het merk Medik8 – Beautiful Skin for Life en bieden wetenschappelijk bewezen resultaten op het gebied van huidverbetering.

Dit vanuit de CSA-filosofie: vitamine C én zonbescherming in de ochtend en vitamine A voor de avond.

Er worden fantastische resultaten gezien bij huidveroudering, acne, rosacea, couperose,  pigmentatie, droge of vette huid en meer. 

Optimale aandacht bij Nicole’s Beauty Bar biedt een totaalconcept dat nooit standaard is. Omdat geen twee mensen gelijk zijn, is iedere behandeling altijd helemaal op jou gericht met optimale aandacht voor jouw welzijn. ​

Naast een uitvoerig programma dat gericht is op huidverbetering kun je kiezen voor een luxe ontharingsmenu met de allerbeste producten. ​

Last but not least: gun jezelf dat verwenmoment!

Heerlijk ontspannen en het genot ervaren van heerlijke behandelingen! ​

Zien we jou snel in onze behandelstoel?

bottom of page