top of page

BBGLOW

BB-Glow.jpg

Mooie resultaten. Gepersonaliseerde zorg.

BB Glow 90 min € 139,-

Dermedics meso white BB Glow behandeling

​Kom de MESO BB glow treatment proberen en laat je verassen!

Deze behandeltechniek zorgt direct voor een zichtbaar egalere huid.​

WAT MAAKT DEZE BEHANDELING UNIEK?

Dermedics meso white serumNet als bij een “normale” microneedling behandeling worden er met hele fijne naaldjes, kleine kanaaltjes in de opperhuid gemaakt.  Het MESO white serum van Dermedics wordt door middel van deze speciale nano techniek in de huid gebracht. Dit zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler uitzicht van de huid.

Je hebt geen foundation meer nodig , roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon. Daarnaast is deze behandeling ook geschikt voor mannen. Het Meso White Serum van Dermedics is momenteel als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa en is veilig in gebruik. Er zijn geen pigmenten aan dit serum toegevoegd en het kan dus ook geen verkleuringen veroorzaken.

Tegelijkertijd gaan werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten huidverbeterend werken! Het werkt ontstekingsremmend, egaliserend, vermindert ongewenste pigmentatie, vermindert zichtbare poriën en donkere kringen rond de ogen en zorgt voor een stralende huid. Tevens gaan we ook de collageenaanmaak stimuleren.​

 

OOK BENIEUWD?

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale huid wordt gecreëerd. Deze behandeling geeft een mooi resultaat bij verkleuringen, open poriën, rimpels en bevordert tevens een heldere en stralende teint! Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van het Dermedics meso white serum in combinatie met hyaluronzuur en plantenextracten. Dit serum wordt door middel van een speciale MST pen veilig en pijnloos in de huid gebracht. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.​

Aantal behandelingen

Om de 4 weken een behandeling plus de nazorg van dermedics white de luxe krijg je een heel mooi resultaat. Deze White Cream Deluxe [Rosy Shine] is een dag en nachtcrème die speciaal is ontworpen voor behoud resultaat BBglow. Tot 6 mnd zichtbaar! Na 3 behandelingen is afwisseling goed door om de 4/6 weken een microneedling behandeling te ondergaan. Na een half jaar kunnen we weer 3 BBGlow behandelingen inplannen.

 

​​Het verschil tussen de BB-Glow en Microneedling, is dat er bij de microneedling behandeling dieper in de huid wordt gewerkt. Hierdoor kunnen we snel resultaat boeken. Bij BB-Glow wordt gebruik gemaakt van pigment-serum, wat de huid egaliseert op het gebied van kleur.

bottom of page