top of page

ONTHAREN

B15C2C60-15FA-4318-A5CF-03B1B5B5B386.jpeg

Mooie resultaten. Gepersonaliseerde zorg.

Bij Nicole’s Beauty Bar weten we dat de juiste behandeling ervoor kan zorgen dat je eruitziet - en voelt - als een koningin. We doen er alles aan om alleen de beste producten te gebruiken voor extra luxe.

Haren blijven zo’n 3-6 weken weg nadat ze zijn gewaxt. In de zomer groeien haren, net als nagels sneller dan in de winter. Het is belangrijk om te weten dat de haren niet allemaal tegelijk groeien. Een haar heeft 3 groeifases. Een groeifase, een rustfase en een fase waarbij het uitvalt en een nieuwe haartje eronder zit. Op het moment dat je waxt zal een deel van de haren in rust zijn, terwijl een ander deel aan het groeien is, maar nog zo klein is dat je het nog niet ziet. Wanneer je na een week weer haartjes ziet, zijn het niet de haren die geharst zijn, maar de haren die je eerst niet zag. Die zijn gaan groeien. Toch blijkt dat door het waxen het lijkt dat de groei van het haar ‘het lijkt op te geven’ doordat ze vaak en regelmatig worden verwijderd.

Voor alle waxbehandelingen geldt:

Niet doen de eerste 24 uur na het waxen;

een heet bad, hete douche of sauna nemen

in de zon of onder de zonnebank liggen

het zwembad of de zee ingaan

geparfumeerde producten gebruiken

 

Full  Brazilian wax (only women) 
€ 44,50

PINKINI Brazilian Wax & Care is een luxueuze collectie. Absoluut het allerbeste voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax behandeling. Verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille-extracten om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen. De huid voelt na het waxen comfortabel en zacht aan, met een langdurig haarvrij resultaat. 

 

Het volledig ontharen van de schaamstreek door middel van wax ontstond in de jaren 90 in de kuststeden van Brazilië, waar de dames steeds kleinere bikini's gingen dragen. Het gebied buiten het bikinibroekje werd steeds kleiner en daarmee ontstond de waxing cultuur bij deze lichaamsstreek.

Als je eenmaal hebt ervaren hoe luxe en sexy het voelt om overal een zijdezachte huid te hebben, wil je nooit meer anders.

WAXEN ONDER/BOVEN ARMEN

VANAF € 20,-

Als de dikke truien met lange mouwen uitgaan, worden ze zichtbaar. Donkere armharen op een lichte huid. Of ‘s-zomers zie je ze opeens: lichte haren op je gebruinde huid. Je hebt al eens je benen gewaxt. Maar armen waxen?! Is dat gebruikelijk? YES IT IS!

Waxen wenkbrauwen

Vanaf het moment dat je bij ons in de stoel ligt, weet je dat je in goede handen bent. Let’s face it… strakke wenkbrauwen zijn hip, hot en happening! Nicole's tip: vul de behandeling aan met het verven van je werkbrauwen en/of wimpers.

Waxen bovenlip en/of kin

Voor veel vrouwen is dit een herkenbaar ‘probleem’: haartjes op de kin en bovenlip . Het ziet er ook wel uit als een donkere schaduw op de bovenlip, of beharing in de vorm van witte haartjes onder de neus en bij de mondhoeken. Vooral wanneer je huid wat bleker is en in het daglicht kunnen de haartjes opvallen. Het kan je onzeker maken, zeker als de haartjes stugger worden. Hoe los je dit op? Yes...c u soon!

Waxen (onder) rug en borst vanaf € 15,-

Haar op de rug is misschien wel de meest ongewenste lichaamsbeharing. Veel mannen of (vrouwen) willen er dan ook van af. Zelf je rug ontharen is echter een behoorlijke uitdaging, aangezien het een lastig gebied is om te bereiken. Schakel Nicole’s Beauty Bar in en geniet van een strakke rug en borst. 

Waxen neushaartjes € 10,-

Haar groeit op plekken waar je liever niet wilt dat het groeit, een van de grootste ergernissen is haargroei vanuit je neus. Het blijft lastig om je neus goed te kunnen ontharen, vaak wordt de tondeuse gepakt om die lastige haren in te korten. Toch lijkt het dat die haren steeds sneller groeien en weer zichtbaar zijn.

Met wax kun je de ongewenste haren definitief verwijderen, er groeien wel weer nieuwe, maar dat proces duurt langer en zo blijf je langer bevrijd van de haren die uit je neus steken.

Waxen schouders € 20,-

Dit gebied is niet alleen moeilijk te bereiken om zelf te ontharen - het kan snel en gemakkelijk worden gewaxt, zodat niets een hygiënisch lichaamsgevoel in de weg staat. Het waxen van de schouders wordt op de voet gevolgd in zijn populariteit door het harsen van de intieme zone. 

WAXEN BIKINILIJN € 24,-

Je bikinilijn is de overgang van de binnenkant van de lies naar de, door je bikinibroek of slip, bedekte huid. Dames laten de bikinilijn ontharen zodat er geen haartjes zichtbaar zijn langs het broekje van de bikini, slip of het badpak. Op deze manier sta je er verzorgd en fris bij. 

Waxen boven en/of onderbenen
VANAF € 25,-

Het scheren van je benen is altijd een hele klus. Met name voor vrouwen of mannen die bijvoorbeeld graag wielrennen zijn de benen het liefst altijd haarvrij. Maar je blijft bezig, want die haren komen na het scheren snel en sterk terug! Daarom is het waxen van de benen een bijzonder goede methode voor ontharing. Onze wax behandeling is namelijk efficiënt, snel, én laat je huid veel mooier, egaler en gladder achter dan dat je met scheren kunt bereiken!

Waxen billen € 20,-

Het verwijderen van het haar op de billen is een routineklus wat bij de meest gangbare wax-behandelingen hoort.

Waxen voeten € 10,-

Tijdens deze behandeling worden je voeten en tenen gewaxt. Wij waxen zorgvuldig elke teen en ontharen ook de volledige voetrug.

Waxen gelaat

Je gezicht is het onderdeel van je lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan jouw identiteit. Het verzorgen van je gezicht geeft je meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kunt uitstralen wie je wilt zijn. Het gezicht ontharen kan op diverse manieren waaronder epileren, scheren en waxen. Het epileren van je gezicht kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig heeft Nicole’s  Beauty Bar een oplossing voor deze ‘probleempjes’: laat je gezicht waxen!

Waxen oksels € 20,-

Ben je het scheren zat en heb je een hekel aan stoppeltjes onder je oksels?  Laat je oksels waxen! Een waxbehandeling geeft een glad en schoon resultaat. Je oksels zijn nog nooit zo zacht geweest.

bottom of page