top of page
gold.jpg

Massages

Zen-Massage.jpg

Ontdek hier de geheimen die het leven heerlijk maken

Massages

Wil je echt  helemaal tot rust komen en de dagelijkse sleur van het leven even vergeten? Ontdek dan hier de geheimen die het leven heerlijk maken. Maak een keuze uit ons aanbod en geniet van een ontspannende massage. Hier, bij ‘Nicole's Beauty Bar’, bent je in goede handen, zodat je echt van je quality-time kunt genieten.

Nicole's tip: combineer je massage met een van onze facials, peelings of glow skin oxygen behandelingen.

Relax massage
60 min € 50,-

Relax lichaams massage met een warme natuurlijke olie. Een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.
Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. 

Back in Balance massage
30 min € 30,-

Back in Balance massage wordt gegeven door technieken met duimen, ellebogen en handpalmen op het lichaam. Hierdoor worden de spieren opgewarmd, losgemaakt en worden afvalstoffen afgevoerd. De rug massage heeft ook een ontspannende werking waardoor het een heerlijke massage is om regelmatig te ondergaan waardoor de stress van het dagelijks leven afneemt.

Betreft een massage van de rug, nek, schouders.

bottom of page